Kontakta oss med dina avloppsproblem!

Kontakta oss med dina avloppsproblem!

Vi hos S-pipe kan hjälpa dig med alla dina avloppsproblem som då du har stopp i avloppet, dåligt flöde eller behöver utföra en avloppsrenovering.

När dina avloppsrör krånglar kan vi hjälpa dig med en avloppsfilmning så vi kan inspektera dina avloppsrör för att finna den bästa lösningen för dig. Med vår spolbil i Luleå kan vi också utföra en avloppsspolning som får dina rör helt rena.

Är du i behov av ett stambyte?

Med en relining i Norrbotten kan du förlänga dina avloppsrörs livslängd med cirka 50 år vilket gör att du slipper stora utgifter som ett stambyte för med sig. Att genomföra en relining i Luleå är dessutom en smidig lösning som endast tar några dagar att utföra samtidigt som du kan bo kvar i bostaden utan några olägenheter. 

Kontakta oss för fri konsultation!

Om du har slitna eller krånglande avloppssystem och behöver utföra en relining i Norrbotten kan du boka ett kostnadsfritt möte så att vi kan inspektera dina avloppsrör, utan några förpliktelser.

Våra recensioner representerar vår ambition

Vi på S-pipe har som ambition att alltid leverera bästa tänkbara resultat och göra dig som kund så nöjd det bara går. Att våra kundrecensioner styrker den ambitionen gör oss glada och är något vi gärna visar upp! 
Recension från Johan Östberg
jag är jättenöjd nöjd med relingen av mitt avlopp i källaren
Johan Östberg
Recension från Pelle Öhman
Helnöjd med reliningen av våra avloppsrör, Anders med kollegor gjorde ett toppenjobb😀👍 Kan starkt rekommendera S-pipe!
Pelle Öhman
Recension från Joel Lager
Förtroendeingivande och trevlig personal! Kan varmt rekommendera S-Pipe!
Joel Lager