Välkommen till företaget S-pipe AB

Välkommen till företaget S-pipe AB

I 15 års tid har vi hjälpt företag och privatpersoner med relining i Norrbotten, vilket gett oss många nöjda kunder. Du kan också bli en av våra nöjda kunder!

Sedan 2006 har våra certifierade medarbetare utfört tjänster som bland annat avloppsrenovering åt företag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner i Norrbotten. S-pipe AB är ett auktoriserat företag som är medlem i den rikstäckande organisationen Branschföreningen för Relining i Fastigheter. Det borgar för att du alltid får din relining i Norrbotten utfört med ett tillfredställande resultat och enligt gällande branschregler för maximal livslängd.

 

Minimala olägenheter för våra kunder

Med väl inarbetade rutiner och en god kundkommunikation innebär vårt arbete med relining minimal påverkan för dig. Eftersom en relining i Norrbotten inte kräver några stora ingrepp i väggar eller golv slipper du stök och damm. Dessutom kan du bo kvar i bostaden under tiden vi arbetar. Arbetet tar 2-3 dagar och därefter kan du se fram emot ett fungerande avloppssystem i ytterligare 50 år innan nästa stambyte behöver ta plats. 

Kontakta oss för fri konsultation!

Om du har slitna eller krånglande avloppssystem och behöver utföra en relining i Norrbotten kan du boka ett kostnadsfritt möte så att vi kan inspektera dina avloppsrör, utan några förpliktelser.

Kontakta oss för fri konsultation!

Boka möte