Förenkla din avloppsrenovering i Norrbotten genom att beställ relining av oss

När dina avloppsrör inte längre håller tätt eller om de är slitna och behöver bytas ut kan du välja att utföra en reling. Då kan vi förlänga dina avloppssystem med upp till 50 år. Här kan du läsa mer om hur du förenklar din avloppsrenovering.

Är det dags att utföra ett stambyte eller om du har fått läckage i dina avloppsrör är ett billigare, men minst lika effektivt, alternativ att utföra en relining i Norrbotten. En relining går fort att genomföra utan några större ingrepp i bostaden samtidigt som de boende fortfarande kan bo kvar utan några större olägenheter. Om du är intresserad av mer information om relining i Norrbotten är du välkommen att kontakta oss på S-pipe AB som är specialister på avloppsrenoveringar.

 

Så fungerar relining

Relining innebär att man lägger ett nytt rör i det befintliga avloppsröret. Inför en relining i Norrbotten behöver man först utföra en avloppsfilmning för att granska rörens utformning så att man sedan kan välja rätt metod. Efter det sker en avloppsspolning så att rören är helt rena och fria från beläggningar. Det nya plaströret gjuts sedan på plats mot det gamla avloppsrörets insida genom att använda tryckluft och får minst samma hållfasthet som det gamla avloppsröret när det var nytt. Efter att det nya röret har härdats, vilket tar allt från några timmar till en dag, kan man sedan åter använda avloppsystemet som tidigare. 

 

Fördelar med en relining i Norrbotten över ett stambyte

  • Att genomföra en relining är mer kostnadseffektivt än att utföra ett stambyte då man slipper alla kringliggande kostnader för renoveringar av bostaden.
  • En relining i Norrbotten tar cirka 2-3 dagar för en bostad samtidigt som du fortfarande kan bo kvar. Ett stambyte tar flera veckor, eller i vissa fall månader, att slutföra och under tiden kan du inte bo kvar i bostaden.
  • Livslängden på det nya röret är upp till 50 år vilket gör att du tryggt kan skjuta ett betydligt dyrare stambyte en bra bit in i framtiden.

 

Beställ reling i Norrbotten av oss

Om du är i behov av att renovera dina avloppsrör kan du vända dig till oss på S-pipe AB som är ett auktoriserat företag. Vi utför tjänster som bland avloppsspolning och relining i hela Norrbotten. Våra certifierade medarbetare är erfarna då de varit verksamma i branschen under många år vilket borgar för att du får arbetet utfört till högsta kvalitet. Du kan använda formuläret på vår sida för att boka ett kostnadsfritt hembesök för konsultation. Du kan också boka en avloppsfilmning så att vi kan erbjuda dig förslag på kostnadseffektiva lösningar för ditt avloppssystem. 

Kontakta oss för fri konsultation!

Om du har slitna eller krånglande avloppssystem och behöver utföra en relining i Norrbotten kan du boka ett kostnadsfritt möte så att vi kan inspektera dina avloppsrör, utan några förpliktelser.