Relining avlopp

Relining avlopp

När det är dags att utföra ett kostsamt stambyte finns det andra mer kostnadseffektiva alternativ som du kan välja som ger dig minst lika bra resultat. En relining i Luleå kostar betydligt mindre än vad ett stambyte med tillhörande renovering kostar. Det går dessutom betydligt fortarare att utföra, tar bara ett par dagar till skillnad mot ett stambyte som kan ta en månad eller mycket längre, samtidigt som du fortfarande kan bo kvar under arbetet. Vill du få mer information om relining i Luleå med omnejd kan du kontakta oss på S-pipe AB som har certifierade medarbetare som utför reling enligt gällande branschregler.

 

Anlita oss för din relining av avlopp i Norrbotten

S-pipe AB har varit verksamma inom branschen i över 15 år och är genom vårt medlemskap i Branschföreningen för Relining i Fastigheter ett auktoriserat företag. Vi utför relining i hela Norrbotten åt främst privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar. Genom att anlita oss för din relining kan vi förlänga ditt avloppssystems livslängd med upp till 50 år. Det gör att du kan skjuta på ditt kostsamma stambyte längre fram i tiden. 

Kontakta oss för fri konsultation!

Om du har slitna eller krånglande avloppssystem och behöver utföra en relining i Norrbotten kan du boka ett kostnadsfritt möte så att vi kan inspektera dina avloppsrör, utan några förpliktelser.