Relining dagvatten

Relining dagvatten

Det är inte bara avloppsvatten som en fastighet behöver hantera utan även dagvatten som består av bland annat regnvatten, smältvatten och förhöjt grundvatten. Dagvatten kan föra med sig miljöfarliga ämnen från marken och därför är det viktigt att dina dagvattenrör är hela och inte läcker så att dagvattnet sprids ut i naturen. Om dina dagvattenrör läcker eller är slitna kan du kontakta oss på S-pipe AB som är experter på behandlingar av dagvattenrör genom relining i Norrbotten. Vi kan hjälpa dig att renovera dina dagvattenrör så att du slipper byta ut dina dagvattenrör, till vanligtvis stora kostnader.

 

Vi utför relining av dagvatten i Luleå

I över 15 år har vi på S-pipe AB erbjudit tjänster som avloppsspolning och relining i Norrbotten åt företag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Vi är ett auktoriserat företag som har certifierade medarbetare som utför relining enligt rådande branschregler. Det innebär att när du anlitar oss för din relining i Norrbotten kan du vara trygg med att arbetet utförs korrekt, med optimal hållfasthet och ger dina rör maximal livslängd. Du är välkommen att kontakta oss för att boka en avloppsfilmning eller ett kostnadsfritt hembesök för fri konsultation. 


Fler tjänster vi utför

Kontakta oss för fri konsultation!

Om du har slitna eller krånglande avloppssystem och behöver utföra en relining i Norrbotten kan du boka ett kostnadsfritt möte så att vi kan inspektera dina avloppsrör, utan några förpliktelser.